Kategorier
gamla inlägg Misc

Blogginlägg mashup Twitter-style

Veckorna går och bloggämnena staplas på hög. Det värsta är att de börjar mögla så fort eftersom det är färskvara. Därför blir det här en sammanfattning av de senaste två veckorna…. i tio stycken 140-teckens- tweets:

erkstam: Social web camp var magiskt och fenomenalt bra och givande. Bloggkilometer har skrivits så ord är överflödiga. Över 4000 bilder kan ses här.

erkstam: #SSWC är numera en kult på Twitter så det lär bli upprepning. Anders Mildners middagstal är det mest bestående minnet. Se det! Mycket sevärt

erkstam: I veckan hade vi kick-off/säljkonferens i Den Dolder i Holland. 19 personer av 13 nationaliteter samlades. Då blir det dynamik må ni tro!

erkstam: I fredags var jag på det första kundmötet jag bokat via Twitter. Coolt att det fungerade. Jag lovar att berätta om det räcker ända fram 😉

erkstam: I går hade jag bloggutbildning med Naturvetarna. Det var kul och det verkar som att de var nöjda med vad jag kunde dela med mig av.

erkstam: Idag har jag suttit hela dagen med ett jobb som jag fick via Twitter. (Till min egen firma). Det är också coolt. Hoppas på fler sådana.

erkstam: Imorgon bitti hade jag hoppas på höstens första Bloggersmonday. Men det blir kontorsmöte på jobbet istället 🙁 Åk dit ni som kan!

erkstam: Veckans stora händelser enligt mig var Christer ”Fjouygelsaang” och hans rymdpromenader som man kunde se live samt chatta med 900 andra om.

erkstam: Senast tappade Fuglesang en skruvdragare. Nu en kamera. Ska han upp mer så har vi snart en saturnus-ring runt jorden med tappade mojänger:-)

erkstam: Jag har upptäckt att man kan ha stor nytta av Slideshare och framför allt för att dela med sig av PP till sluten grupp. Old news kanske?

Klart slut! Silltrut!