Kategorier
Blogg100 Sociala medier

100 blogginlägg börjar…..nu! #1 #blogg100

Precis som förra året så kör Fredrik ”Bisonblogg” Wass igång en utmaning att blogga 100 dagar i rad. Och som det har hakats på! Mitt flöde på Twitter och Facebook har varit fullt av hurra-rop och folk som antagit utmaningen. Och i dygnets sena timma har jag också bestämt mig för att haka på.

Det blir ingen stor ansträngning utan kommer nog mer bara att handla om att lyfta ut någon av mina tankar från andra mer slutna forum som Facebook och Twitter osv och skriva lite mer utförligt om det här.

Har inte tänkt hålla mig till något speciellt ämne. Men jag tänker försöka se till att jag fullföljer denna utmaning bättre än denna teckningsutmaning jag antog tidigare men som dog snabbt. Jag började så friskt och tyckte det var jättekul att få en anledning att komma igång med tecknandet igen. Men jag körde fast på ämnet ”My best friends”. Inte för att jag inte har några vänner att teckna. Men för att det var så svårt att komma på hur jag skulle rita några hundra pers på ett vettigt sätt. Eller vem/vilka jag skulle teckna om jag valde ut en eller några få. Så jag gav upp.

Eftersom jag bloggar på ett antal olika ställen kan det hända att jag skriver min postning på någon av dem och sedan bara kommer att referera till det härifrån. Men här ska de listas i kronologisk ordning iaf.

De bloggar jag skriver på förutom denna är:

Känner mig grymt peppad inför detta! Wish me luck! Tack Fredrik Wass för att du kickade i gång detta!