Kategorier
gamla inlägg Misc

Ursäkta röran, jag SKA bygga om!

Som ni kan se så ser det inte klokt ut med färgerna på denna blogg just nu. Det hela rördes till då jag pga problem med Joomla-installationen (PHP-fel) och en uppgradering löste det. Men då försvann min anpassning av stilmallen och originalfärgerna visas istället (lila….inte mitt val direkt :-P)

Och nu gör jag inte mer med detta utan hela Joomla ska bort och ersättas av en WordPress installation istället. Jag ska bara bli färdig med en annan WP-installation och webbplatsbygge först.

Så nu vet ni varför det ser för taaaaaeeeskigt ut här!

Uppdaterat 2010-03-23: Jag kom på att snabbaste sättet att bli av med det gräsligaste intrycket var att göra om loggan så den passade bättre till stilmallen än tvärtom. Tack för tålamodet! Det verkade inte vara helt enkelt att kunna behålla alla inlägg vid migrering från Joomla till WordPress.