Kategorier
gamla inlägg Misc

Jag i etern

För drygt en vecka sedan publicerades mitt gästblogginlägg på Socialbusiness.se där jag försöker förklara hur Twitter borde ses som försäljningskanal. Den inte-allt-för-korta rubriken är ”Twitter: Ett gigantiskt ständigt pågående mingelparty”. Arbetar man med försäljning är det inte säkert att man ännu förstått potentialen i Twitter och andra tjänster för mikroblogging. Fortfarande hör man saker i stil med ”näe, det är inget för mig, för jag är inte intresserad av vad folk skall äta till lunch”. Nääe! Inte jag heller. Och därför följer jag inte folk som bara twittrar nonsens.
Och eftersom detta skulle bli en ego-postning så måste jag ju även berätta att jag var i etern på P4 härom veckan. Det var Klartext som intervjuade mig i samband med dysleximässan för en månad sedan ca. Det programmet finns att ladda ner som en mp3-fil här och intervjun med mig är sista inslaget i programmet.