Kategorier
Blogg100 Teknik

I am back!

Mitt bloggande i #blogg100 tog hastigt slut på grund av rejält strult med min WordPress-installation. Förra söndagen uppdaterade jag temat och lite andra små ändringar och plötsligt kunde jag inte:

1. Lägga till bilder i blogginlägg
2. Lägga in länkar i texten
3. Switcha till HTML-läge i blogginlägget (där jag hade kunnat fixa bild och länk med html-kod)
4. Ändra publiceringsdatum och status

Väldigt basala grejor alltså för bloggande. Jag försökte med allt möjligt och bad om hjälp i en Facebook-grupp för WordPressutvecklar. Nu raderade jag en hel radda med tillägg i WordPress som jag inte använder. Och något av dem måste det ha varit som ställde till det för nu fungerar allt igen som det ska.

Så efter nästan en veckas uppehåll är jag tillbaka i Blogg100. Och jag har en del blogginlägg på lut nu som inte blev skrivna trots att jag hade dem klara i huvudet. Så jag tänker hiva mig på tåget igen.