Kategorier
gamla inlägg Misc

Nästan två månaders bloggtorka kräver förklaring

Ser att det nästan gått två månader sedan förra inlägget. Har varken haft tid eller lust att blogga på sistone. Orsakerna är:

1. Jag typ kräks nästan själv varje gång jag ser min fula lila Joomla blogg. Men jag får aldrig tid eller har ork att lyfta över hela rasket till någon vettigare plattform och snyggare design.

2. Jag har varit FULLT upptagen med att förutom ett heltidsjobb varit på jakt efter nytt jobb. Det har tagit det mesta av min tid förutom det dagliga jobbet, familjen osv. Nytt jobb är klart men jag kan inte berätta nåt om det förrän i nästa vecka då allt är klart och påskrivet.

3. Maj och juni var helt galna. Jag tror vi hade något bokat i princip varenda kväll och helg i två månaders tid. Men på midsommarafton drog jag ur pluggen och åkte till Finland med familjen i 10 dagar och var i stort sett offline hela tiden. Underbart och välbehövligt.