Kategorier
Blogg100

Sorry #blogg100, I am out

Text: Sorry #blogg100 we're closed

Bloggutmaningen att skriva 100 blogginlägg i 100 dagar i rad var kul så länge det varade. Fantastiskt initiativ. Men det var kanske veckan med WordPress-strul som dödade orken och motivationen att köra ända in i kaklet. Och jag var ju egentligen redan ute ur leken innan dess då jag missade två dagars bloggande.

Jag har inga ursäkter egentligen för visst hade det gått att lösa med lite bättre planering och att prioritera upp det. Men som livet ter sig just nu så är högsta prio familjen (som alltid) och näst högsta prio jobbet där det också är hektiska dagar numera.

Men det var som sagt var kul så länge det varade. Det har varit nyttigt att blogga mer frekvent. Och det var bra hjärngympa att grunna på vad dagens blogginlägg skulle kunna handla om. Statistiken visar att det som jag iaf når ut med längst (om det nu egentligen är viktigast) är då jag varit mer personlig och lämnat ut lite mer av mig själv istället för att bara skriva ytliga reflektioner kring teknik och sånt som många andra skriver om.

Jag fortsätter blogga här då jag har något att säga som bara passar att skriva här. Men i huvudsak kommer jag att blogga på jobbets blogg och kanske ett och annat inlägg även på Ajour.se där jag är gästskribent. Och så sent som igår fick jag en förfrågan om att börja skriva lite mer frekvent på Socialbusiness.se, en blogg jag skrivit på ett par gånger förrut och som nu ska få lite mer liv igen efter ett uppehåll.