Kategorier
gamla inlägg Sociala medier

Nya utmaningar i livet! Sociala medier för hela slanten framöver

Har twittrat och facebookat om det redan tidigare. Men jag tänkte att jag även ska skriva lite utförligare om mitt jobbyte.

Sedan i måndags så jobbar jag inte längre för SiteVision där jag varit i ganska precis ett år. Jag har ju de senaste åren även haft en enskild firma vid sidan om mitt ordinarie arbete där jag tagit uppdrag kring sociala medier. Det har handlat mest om föreläsningar och kortare utbildningar samt en del strategisk rådgivning. Men bara på hobbybasis och då det inte inskränkt på mitt ordinarie arbete. Men detta med Sociala meder är det som är allra mest intressant just och och därför känns det väldigt spännande och kul att det nu ska vara min heltids-sysselsättning framöver.

Jag jobbar åt Gamsun

I detta nu så kör jag på i eget enskilt bolag och som underkonsult åt Gamsun i Uppsala. Vi börjar så här och så ser vi om vårt samarbete kan fördjupas och utvecklas. Vi tar ett steg i taget och nu inledningsvis utan att förbinda oss till något från endera hållet. Men vi är båda helt övertygade om att vi kommer att utveckla detta till något riktigt bra. Jag och Magnus Lundin i Gamsun är egentligen ganska olika som personer. Men vi trivs ihop och framför allt så har vi väldigt mycket gemensamma tankar kring Sociala medier och vad man ska säga till företagare och organisationer som vill ge sig ut i på den för dem nya spelplanen.

De som har hört mig föreläsa om Sociala medier de senaste åren vet att jag brukar ta upp Gamsun och då särskilt ”engagemangstrappan” och de tre blogginläggen om Sociala medier för småföretagare som jag tycker är mycket bra.

Uppdrag som jag nu hoppas fylla kalendern med är utbildningar, föreläsningar, rådgivning osv kring Sociala medier. Jag kommer att berätta fortlöpande då jag har klart med fler och nya uppdragsgivare.

Jag är glad och peppad över detta steg och borde kanske ha tagit det tidigare. Men inte förrän nu är jag redo att ta den risken som det innebär att stå mer eller mindre på egna ben. Hoppas, hoppas att det går!