Kategorier
Event gamla inlägg

Nätverksträff: Slaget om startsidan

Idag är jag i Norrköping och deltar i en nätverksträff i Norrköping i samband med den årliga konferensen Offentliga rummet. Det är Nätverket 24-timmarswebben som återuppstår för en dag. Det var ju Verva som ansvarade för nätverket med över 2000 medlemmar. Men i och med att Verva lades ner vid årsskiftet har Nätverkets framtid varit hotad. På ett eget initiativ har de tidigare medarbetarna på Verva arrangerat denna träff med förhoppning att man även kan avgöra hur nätverket kan leva vidare. Temat för denna träff är ”Slaget om startsidan”. Drygt 100 deltagare är nu samlade för en intressant dag med föreläsningar och grupparbete.
Dagen direktsänds via Bambuser och av mig. Men denna gång sänder jag inte i mitt eget Bambuser-konto utan jag sänder via Nätverket 24-timmarswebbens konto. När sändningen pågår kan du se den här nedan:
Hash-taggen för Offentliga rummet är #offrum09