Kategorier
gamla inlägg

Många evenemang den närmaste månaden

Under maj kommer jag att delta i flera konferenser och seminarier. Tänkte skriva lite kort om dem:


8-9 Maj: Dysleximässa i Hallsberg. Det är Dyslexiprojektet "Familjens rätt till det skrivna språket" som arrangerar det hela. VoiceCorp ställer ut och jag kommer även att föreläsa i morgon (8/5) kl 13.00. Om allt fungerar som jag tänkt mig det så kommer jag att direktsända hela min föreläsning på 30 min via Bambuser. Här hittar du min kanal på Bambuser: bambuser.com/channel/erkstam Lyckas jag med att filma det hela kommer det att ligga kvar så du kan se det efteråt också.

Plats:  Västra skolan, Hallsberg

Läs mer om Dysleximässan här: www.farss.se


14 Maj: Symposium om språk och Internet. Symposiet arrangeras av Språkrådet och .SE, Stiftelsen för Internetinfrastruktur. Jag är inbjuden som föreläsare och skall hålla en kort dragning på temat "Tal som webbtjänst – Från Ingmar till podradio". Det är begränsat antal åhörare (ca 40) men det är gratis att delta. Läs mer om det hela här: www.sprakradet.se/symposium

Plats: Clarion Hotell Stockholm, Ringvägen 98


21 Maj kl. 9-12: "Seminarium – Bättre tillgänglighet till informationssamhället" som arrangeras av Hjälpmedelsinstitutet.

Plats: Hjälpmedelsinstitutet, Sorterargatan 23, Vällingby, Stockholm. Lokal Oxen, plan 3

30 Maj: Idé och Inspirationsdag, Ängkärrskolan, Solna. Läs mer om Ängkärrskolan och dagen på deras webbplats: www.angkarrskolan.se
VoiceCorp ställer ut och jag kommer även där att hålla en kortare presentation om vad vi håller på med.

Hoppas vi träffas på något av dessa evenemang. Jag kommer att fotografera och direktsända så mycket jag hinner från samtliga evenemang så det är bara att hålla utkik här så får ni en inblick i vart och ett av dem.