Kategorier
Event gamla inlägg

Full fart i oktober

I oktober är det flera evenemang som jag ser fram emot och skall medverka i på olika sätt:

Först är det ID-dagarna den 13 oktober där jag blivit inbjuden att vara Keynote speaker då konferensen öppnar. Det var i förra veckan 55 anmälda till passet och jag hoppas det kommer in ännu fler anmälningar de här sista veckorna innan. På fredag ska jag träffa den andra Kenyote-speakern Mats Olsson på Kairos Future för att stämma av så våra föreläsningar och presentationer kompletterar varandra så bra som möjligt.

Dagen efter fortsätter ID-dagarna men då ska jag medverka på heldagsseminariet ”Tillgänglighet kräver standardisering”. Handisam, HSO, Konsumentverket och SIS anordnar ett seminarium på Världsstandardiseringsdagen. Årets tema är tillgänglighet. Och både fysisk tillgänglighet samt tillgängligheten till information kommer att avhandlas. Jag har tagit på mig uppgiften att fånga upp vad som sägs i Twitter och chatten då hela dagens program kommer att direktsändas här:

Watch live streaming video from ssrkonsument at livestream.com

 

Den 26-27 oktober är det årets upplaga av Internetdagarna. Precis som förra året har jag blivit inbjuden för att backa upp bloggar-teamet med bilder. Förra året fotade jag några hundra bilder. Och i år har jag uppdaterat fotoutrustningen med en bra blixt. Så nu blir det nog ännu fler bilder. Jag kommer även att passa på att försöka lyssna på så mycket som möjligt av det mest intressanta i programmet och nätverka så klart.

November ser också ut att bli spännande. Mer om det senare.