Kategorier
Funny Kreativitet Misc

Drottning Sonja av Norge eller styrman på Enterprise?

Detta blir lite off topic. Men jag kommer inte på ett bättre sätt att publicera denna fråga. I går delade Finlands president en bild på facebook från deras pågående statsbesök i Norge. Och jag har alltid fascinerats lite över drottningarnas outfit. Verkar som att de för en orättvis kamp om att överträffa sig själva hela tiden. Säkert med stor inspiration från svindyra designers. Och visst ska våra regenter kosta på sig att vara tjusiga. (For the record: Jag är royalist). Men nu blev det mer komiskt än tjusigt enligt mig. Så låt mig veta följande: Tycker ni som jag att Drottning Sonja passar bättre in i besättningen från Star Trek eller originalbilden?

en bild med finska presidentparet och norska kungaparet och en annan bild med drottningen inklippt i en bild på besättningen från Star Trek The next generation

Ps. Lite gulligt av Finska presidenskansliet att lägga upp bilder på facebook och försöka hävda Copyright på dem. Genom att lägga upp dem på facebook har de väl övergivit alla sina rättigheter till bilden till facebook, om jag förstått saken rätt. Jag lånar bara bilden ovan och lovar att lämna tillbaka den när alla har tittat färdigt på den. 😉