Kategorier
gamla inlägg

Nystart

Efter några dagars uppehåll är bloggen online igen. Jag uppgraderade från Joomla 1.0 till 1.5 och höll på att strula till det rejält. Min backup-fil (Migration-script) ville Joomla 1.5 först inte godkänna och det verkade som att jag ramlat mellan stolarna och skulle få börja från Scratch. Men efter lite pyssel så fick jag upp alla tidigare inlägg och sidor.

Det är även en ny layout och jag har tagit steget från tabell-baserad layout till div-baserad (på tiden). Det finns en del kvar att fixa i koden och med utseendet (bra påskpyssel, kanske?) men det blev lite brådis att få upp bloggen online eftersom jag fick en så finfin inlink från Per Axboms alldeles lysande inlägg ”Myten om 100% tillgänglighet” som han la upp i går kväll.

Jag kommer även att bredda vad jag skriver om på denna blogg. Mina tidigare bestämda områden har gjort att jag hämmats i vad jag kan blogga om. Jag älskar att skriva och kommer att blogga om mer olika saker framöver än tidigare. Mitt hemliv och privatliv har jag däremot fortfarande tänkt spara till mer avgränsade utrymmen på nätet. Mer om det senare.

Glad påsk!