Kategorier
Event gamla inlägg

Mindtrek-konferensen har börjat!!

Jag är i Tammerfors i Finland för en spännande konferens: Mindtrek. Jag twittrar och bambusar allt vad jag hinner. Tidigare fick jag ett infall att denna blogg skulle byta språk till engelska. Men det går ju inte att ändra på hur som helst. Det blir lite för stort jobb.Så denna blogg får fortsätta vara min svenska webblogg.

Jag bloggar istället om dagens event på vår jobb-blogg: http://blog.readspeaker.com där jag tillsammans med vår CIO Roy Lindemann och CEO Niclas Bergström bloggar på engelska.

Fortsätt följa mina intryck via twitter (i vänsterspalten på förstasidan på www.erkstam.se om du ännu inte är på Twitter).  Och det jag sänder från webkameran eller mobilen syns här nedan:

Det var kul att komma hit och jag har redan både fått träffa folk jag inte sett offline tidigare, men även fått en massa nya intressanta kontakter. Nätverkande var största anledningen till att åka hit. Och som nummer två var att få lära sig en massa nytt och  höra på spännande talare.

Chris Messina öppnade konferensen med bravur. Och hans powerpoint finns här om du vill få en inblick i vad han pratade om. Där hade jag inte fått ordning på grejjorna ännu så hans tal finns tyvärr inte inspelat. Hoppas hitta någon annan som spelade in det och länka upp det här.

Mitt engelska blogginlägg finns nu att läsa här.