Kategorier
Blogg100 Sociala medier

Medieinstitutets elever imponerade

vy över utställningen på Januariminglet på Medieinstitutet

Idag har jag bloggat på Salgado.se om mitt besök på Medieinstutets Januarimingel i torsdags. Jag hoppade in som lärare för eleverna i kursen Webbkommunikatör med inriktning sociala medier tre måndagseftermiddagar i november. Vi på Salgado har haft hand om ett par kurser under hösten. Och det var fantastiskt roligt att hoppa in som lärare. En stor grupp med mycket lovande elever. Mitt bidrag till elevernas utbildning blev lite WordPress, lite SEO, pratade även om The Slow web movement och hann även göra en framtidsspaning sista lektionen jag hade med dem.

I torsdags visade eleverna upp sina terminsarbeten. Och det fanns mycket intressant och lovande bland det jag hann se. I blogginlägget kan ni läsa om några av dem. Och denna återberättelse av vad jag bloggat på Salgado.se idag får bli dagens bidrag till #blogg100.

Webbkommunikatörsutbildningen på Medieinstitutet har skolat många Socialmedia superstars som jag haft förmånen att lära känna: Feffe Kaufman, Maja Larsson, Joakim Nyström och Jennifer Bark för att nämna några.