Föreläsaren Daniel

De senaste åren har jag föreläst om digital kommunikation, sociala medier, unga på nätet, webbtillgänglighet, incheckningar, Ipad-användning, digitalt ledarskap, Facebooks/Googles algoritmer, marknadsföring på Facebook/Instagram mm. Här nedan kan man se exempel på några föreläsningar som jag gjort.

Då jag föreläser använder jag nätet och bra tjänster för att sprida och dokumentera mina föreläsningar så mycket som möjligt. Jag föreläser med Prezi som presentationsverktyg och delar oftast med mig mina anteckningar till åhörarna med länkar osv via Evernote eller Google Docs.

Sa du Prezi?

Tycker du att Prezi verkar vara ett intressant verktyg för att skapa presentationer så kan du läsa här om Salgados Prezi-kurs


”Framtiden är redan här” – Föreläsning på Kunskapskanalen

skärmdump från videon på urplay.se

Den 18 maj 2014 sändes denna föreläsning på Kunskapskanalen som jag höll ett par månader tidigare. Den hade rubriken ”Framtiden är redan här” och jag höll den på Insprirationsdagarna för Föreningen Kognitivt stöd. Föreläsningen handlar om hur den allra senaste tekniken som knappt kommit ut på marknaden men som redan är verklighet skulle kunna göra stor nytta för personer med kognitiva svårigheter.

Klicka på bilden ovan för att se föreläsningen på 40 minuter (kommer att finnas kvar på ur.se tom 1 juli 2019)

Då jag föreläser så mycket och i så många olika ämnen är det bara att skicka en förfrågan till Salgado om du har ett ämne som du tror att jag skulle kunna komma och utbilda i eller föreläsa om. Bara det har att göra med digital kommunikation och sociala medier 😉

Jag har även en rad referenser som du kan få kontakta om du vill få någon annans utlåtande om mig som föreläsare. Här följer några glimtar av fina ord som folk sagt när jag föreläst.

Elev på Medieinstitutet där jag hållit kurs i sociala medier i fem år i rad:

thowe-tweet

Under en föreläsning för UNTs hela personal skrev dåvarande chefredaktören Charlotte Friborg så här på Twitter: