Kärleksförklaring nr 21 #blogg24: Benjamin

Benjamin, smygfotograferad julafton 2013.

Benjamin, smygfotograferad julafton 2013.

Vår näst äldsta son är Benjamin. Nyligen fyllda 20. Som jag berättade i den första kärleksförklaringen för tre veckor sedan så har Benjamin flyttat hemifrån i höst. Han gick ut gymnasiet 2013. Och ganska kort därefter fick han jobb på Arlanda som flygplansstädare och jobbar skift där. Han gör det bra, för numera är han teamledare och har på sistone fått ta stort ansvar för att organisera och arbetsleda de olika städteam som far runt som illrar mellan gaterna på Arlanda.

Benjamin har sedan han var väldigt liten haft glimten i ögat och en mycket skön humor. Han har ett stort hjärta för sina tre småsyskon så han är mkt saknad här hemma nu av oss alla när han har flyttat. När Benne kommer hem för en middag eller en kväll så är det populärt hos oss alla.

För ett par år sedan hade det inte varit en bra idé att skriva en sådan här kärleksförklaring, utan förmodligen varit ”sjukt pinsamt”. Nu tänker jag att det bara är liite pinsamt. 😉

Här nedan kan ni se några glimtar från då Benjamin var liten. När jag ser på dessa bilder undrar jag vart alla år tog vägen.

Benjamin, jag älskar dig nu lika mycket som då dessa bilder togs.