Kärleksförklaring nr 10 blogg24: Oliver

Oliver

Min första kärleksförklaring under #blogg24 riktade jag till min familj. Men idag tänkte jag även skriva en speciell liten hyllning och kärleksförklaring till min son Oliver.

Oliver är 10 år. Han är vårt fjärde barn men den första av barnen som till min stora lycka redan vid den här åldern har visat sig vara en fullfjädrad nörd. Det är nog delvis tack vare Minecraft som Oliver fått upp intresse för att skriva kod. För i Minecraft skriver han in kod och kommandon i konsollen och får saker att hända i spelet.

Det är en sån dag #regn #minecraft #gamingforever #geekjunior

Ett foto publicerat av Daniel Erkstam (@erkstam)

Minecraft och Flappy bird mm har även hjälpt till att få Oliver intresserad av retrospel. Så även där har vi ett starkt gemensamt intresse. Sedan älskar Oliver att spela teater och klä ut sig. Precis som jag i samma ålder (och kanske fortfarande gör). Han har inga problem att stå framför kameran när klassen skall göra en uppgift som ska läggas ut på Youtube. Det finns så mycket mer man skulle kunna säga om Oliver. Hans ömmande hjärta för familjen och syskonen. Hans många intressen. Alla hans kompisar han gillar att hänga med. Så många saker han är bra på. Men det kan hända att han då tycker att jag blir pinsam. 😉 Så jag slutar här. Med att säga att jag älskar dig Oliver, precis för den du är och den du tänker bli när du blir stor.

Nedan: Några Instagram moments med Oliver:  

Vår tioåring testar rektor-outfit och rektor-poser för teaterpjäs på skolan imorgon.

Ett foto publicerat av Daniel Erkstam (@erkstam)

Help! 🙂

Ett foto publicerat av Daniel Erkstam (@erkstam)

Brakmiddag med Lord Oliver idag. Känner det som ett stort privilegium.

Ett foto publicerat av Daniel Erkstam (@erkstam)