Bloggutmaning #blogg24. Tema: Kärleksförklaringar

#blogg24 i ett hjärta

Två gånger tidigare har jag varit med i bloggutmaningen Blogg100 som nyblivne Cision Influencer Award-pristagaren och eminente herr Bisonblog, AKA Fredrik Wass, var initiativtagare till. Man skulle alltså blogga 100 dagar i rad. Det gick bra i början men båda gångerna kroknade jag efter någon vecka. Den andra omgången försökte jag få med mig mina kollegor på Salgado i att vi skulle göra det tillsammans, men inte ens det gjorde att det gick att fullfölja utmaningen ända i mål.

Nu är det en ny utmaning på gång som går ut på att köra en adventskalender-variant av blogg med 24 inlägg from 1-24 december.
Edit 2014-12-02: Denna bloggutmaning är det Fredrik Pallin som har tagit intitativet till. Tack för mycket trevligt initiativ och en kul idé!

Det är en utmaning som jag nu SKA fullfölja.

Som tema har jag bestämt mig för att skriva 24 kärleksförklaringar. 24 saker, företeelser, platser, personer, grupper, föremål osv som jag vill hylla och förklara min kärlek till i korta bloggposter.

Utmaningen börjar på måndag och om du ännu inte planerat att delta eller skulle vilja delta men inte vet vad du ska skriva om så får du väldigt gärna hänga på i samma tema som jag. Tänk vad roligt det vore om bloggosfären och nätet flödar över av en massa kärleksförklaringar fram till jul?

Spoiler alert: Det kan stundtals bli aningens cheezy men jag ska försöka hålla en blandning. Jag har alla dagars tema utom 7 klara just nu. Och det var härligt att tänka igenom allt som jag har att skriva kärleksförklaringar till. Bara det i sig var en givande övning som kanske även du skulle göra även om du inte tänker blogga om det?

Här anmäler man sig till #blogg24.

Här kan du gå med i Facebookgruppen för utmaningen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *